lördag 18 december 2010

Väldigt, väldigt länge sedan....

jag la ut något på bloggen men nu kanske jag är på G igen. Varför jag varit inaktiv? Tja, jag höll på så väldigt mycket förut så jag tror att jag lite "tog livet" av min inspiration och när den sedan tittade fram lite grann igen så hade jag försnillat min kamerakabel!! Fy sjutton vad klantigt men nu har jag köpt en ny för dyra pengar! Så här kommer några beställningskort jag gjort.

Ett kort till en Elvis-älskare. Jag har skurit ut Elvis ut ett vykort, gjort egna rosor (färgade med firet brick distress ink, pappret i blommorna kommer från en gammal bok), använt stämpeln Times flies från Vildastamps. Tycker den är så fin

.

Till insidans blommor har jag använt mig av mina älskade retropunchar (även dessa färgade med fired brick distress ink). Naturligtvis en swirl och även en fjäril!


Nästa kort har jag gjort med distressad. Det är en väldig kul teknik och här har jag använt mig av färger i grönt och blått. Jag har använt mig av stämplar och masker från Tim Holtz. Pearl maker i en härlig blå färg har också smugit sig in. Och naturligtvis några retroblommor också!Ni får nog snart höra av mig igen för jag har några kort på gång som ska vara klara till på måndag!

2 kommentarer:

  1. super fina kort och roligt se dig igen :D
    vill passa på att önska en GOD JUL och gott nytt år
    kraaam från mig

    SvaraRadera
  2. Säger samma sak. Underbara kort och roligt att se dig här inne igen. Ha en bra vecka och en riktigt God Jul. Kramar Katarina

    SvaraRadera