söndag 19 december 2010

3 beställningskort

Här kommer då årets sista kort. Ett skulle gå i blått, ett i plommon och det sista fick jag välja fritt. Först det blå...

Blomman är en kopia av ett gammalt vykort från tidigt 1900-tal. Jag tycker det är så vackert. Ljusblå cardstock och ett orgnazaband som är hopknutet med ljusblå pärlfloss.


Samma blå cardstock till bokstäverna och bakgrund till grattispappret. Blommorna är gjorda med retropunchen och även embossade med cuttlebuggen.


... sedan ett lila kort. Här har jag använt distress ink i wild honey, dusty concord och aged mahogany. Tim Holtz stämplar och mask. Det har även "smugit" sig in ett par swirlar, har lite svårt att låta dem vara! Blommorna gjorda så samma sätt som förra kortet.


Hmm, insidan talar väl för sig själv. Swirlar, blommor och fjärilar. Inget nytt om man så säger.Och så det plommonfärgade kortet.... om det nu är plommon. Färgerna blir lite skumma på korten.


Jag är mest nöjd med insidan. Några nya swirlar som jag knappt använd och naturligtvis några blommor! Samma sorts blommor som ovan här också!
God Jul och ett Gott Nytt År!
Anna-Karin

3 kommentarer:

 1. De här korten är var jättefina och de nya swirlarna gillade jag. Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vad kul att se dig här igen!!
  Underbara kort som du har gjort. Elviskortet här nedanför *pekar neråt* ;) är ju riktigt superläckert!
  Önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Ta hand om dig!
  Kram Annelie

  SvaraRadera
 3. Gott Nytt År önskar jag dig. Kram Katarina

  SvaraRadera