måndag 28 november 2011

Poesi-afton!

En kille på jobbet ska ha en poesi-afton - han diktar fantastiskt bra! Eftersom jag har en "levande reklampelare" i en arbetskamrat så visade hon på några askar jag gjort till försäljning och då fick grabben en snilleblixt!! Kunde inte jag vara med och visa min poesi - för det är vad han tycker att jag pysslar med. "Handens poesi"! Åh vad roligt och vilken ära!  Det är klart att jag vill bidra med något så jag har gjort två exploding boxes!

Den första boxen för tankarna till sommaren!


 Fjärilarna har jag stämplat och färglagt med Prisamcolor. (Köpte dem på e-bay för en ganska billig penning. Vill förresten tacka Mia på Mixen i Nyköping som hjälpte mig att hitta rätt lösningsmedel som jag använder som blending.) Sedan har jag klippt ut dem och lagt på 3d-lack. De sitter monterade på en smal remsa overhead-plast.


Underlaget är akvarellpapper färgat med distresser och sedan har jag embossat i guld.


Nästa ask har en överraskning invändigt!Jag hittade några glasänglar modell mindre! Ängeln är fastsatta med limpistol och sedan satte jag egengjorda rosor runt om! Pappret har små stjärnor där jag satte små duttar med glitterlim, stämplade dessutom några extra snöflingor, även de med lite glitterlim i mitten!


Tack för titten!

4 kommentarer:

 1. Underbara. Du kommer göra succé. Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt vackra askar!!
  Det blir säkert uppskattat!
  Kanske får du sälja också.
  Lycka till//mia

  SvaraRadera
 3. Håller med ovanstående, jag har ju dessutom sett dom "live"... Kram till dig kompis :o)

  SvaraRadera