måndag 12 december 2011

En hög med boxar!!

Jag tog med mig några "explosionsboxar" till jobbet och visade. De blev populära! Här är 6 stycken som jag gjort på beställning och några till är på gång! Det här inte varit så lätt att göra alla olika och helst även orginella!

Här är ask nr 1




Ask nr 2




Ask nr 3




Ask nr 4



Ask nr 5



Och till sist ask nr 6



Mycket papper och mycket tid har det tagit men oj så kul!

Tack för titten och hoppas vi ses snart igen!

Några julkort..

Jag har inte hunnit göra så många julkort som jag tänkt men här kommer i a f två stycken!

På det första har jag använt en stämpel från Lili of the Valley. Visst är hon söt! Jag har målat henne på kraft-kartong med mina nya fina färgpennor från Prismacolor!


 "Stjärnpappret" tror jag kommer från Maja Design. Jag har lagt en liten klick med glitterlim i varje liten stjärna! Har använt lite glitterlim på kanten runt om "tjejen" oxå!


Och så insidan...


På det här kortet har jag använt mig av Vilda-stämplar! Tycker granen är kul... Även här prismacolor och lite glitterlim. På julgranskulorna har jag använt 3D-lack. Tog ingen närbild så ni får föreställar er hur det ser ut!


Och insidan


Det var julkorten för den här gången. Ska försöka hinna med några till!


lördag 10 december 2011

Less is more challenge w 45

Förra veckan fick jag inte ihop något bidrag till Less is more´s utmaningsblogg men den här veckan gick det bättrre så jag har gjort 2 kort. Det blev julkort för här ligger jag efter! 

Det ska vara "one layer card" med tema "Let it snow".



Till kort nr 1 har jag använt mig av Tim Holtz Alterations - On the Edge Dies Snow Flurries. Jag distressade kanten med Chipped sapphire och stämplade en bård av snöflingor, även de med distresser. Lite glitter-lim i mitten på snöflingorna som pricken över i:t!


Kort nr 2. Samma bård som på förra kortet!

Tack för titten! 

onsdag 7 december 2011

En liten Majbritt....

.. har kommit till världen och jag fick uppdraget att göra grattiskortet! Det fick bli ett enkelt kort, de flesta jag gör numera är ju sådana! Kanske det blev för vitt? Nåja, jag känner mig ganska nöjd i alla fall och hoppas o tror att mottagaren också gillar det enkla!


 Det är så roligt att göra blommorna själv och jag tycker att jag börjar få snits på att göra rosor!

Kul att du tittade in och hoppas du kommer åter!